Datorita volumului foarte mare de comenzi, este posibil sa existe intarzieri,chiar si peste termenul specificat mai jos. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si va asiguram ca facem tot posibilul sa urgentam livrarile.

Livrarea pe tot teritoriul țării se face prin FANCURIER. Toate comenzile se vor procesa și se vor expedia în termen de maxim 7 zile lucrătoare.

Un email de confirmare va fi trimis în momentul în care comanda va fi expediată. Contravaloarea produsului va fi achitata numerar la ridicarea coletului.

GET IN TOUCH

yrw.contact@yahoo.com

CHELTUIELILE DIRECTE DE RETURNARE A PRODUSELOR SUNT ÎN SARCINA CUMPĂRĂTORULUI.

DESTINATAR EXPEDIERE RETUR: YOUNG RICH WHITE | S.C. YOUNG RICH MADE S.R.L

ADRESA EXPEDIERE RETUR: STRADA AREFU, NR 59, SECTOR 5, BUCURESTI, COD POSTAL 061987

 

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul FAN CURIER, şi nu prin intermediul Poştei Române.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptării returului. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale YOUNGRICHWHITE, să nu fie purtate sau deteriorate; integritatea documentelor însoţitoare).